Firmaprofil

W. Kragh A/S er et lokalt baseret statsautoriseret revisionsfirma. Vi fokuserer på at levere kvalitetsydelser indenfor vores kernekompetencer, som er revision, regnskab, skat, rådgivning og kundetilpasset erhvervsservice.

Vi betjener danske kunder over hele landet og internationale kunder med aktiviteter i Danmark. Vi har ikke specialiseret os i én specifik branche, men vi har hovedfokus på ejerledede virksomheder, hovedaktionærselskaber samt fonde og foreninger. Vi har desuden stor erfaring indenfor specialerne fjernvarmesektoren og gymnasier/handelsskoler. 70% af vores nye kunder har lagt deres opgave hos os, fordi de er blevet anbefalet af eksisterende kunder. Det er vi stolte af, og vi arbejder hårdt for at leve op til ansvaret hver dag.

Revisionsfirmaet ejes og ledes af statsautoriseret revisor Thomas Kragh. Firmaet blev grundlagt for mere end 50 år siden. Revisionsfirmaet er familiedrevet virksomhed, der bygger på klassiske værdier såsom omhyggelighed, integritet, professionel adfærd, fortrolighed og kompetence.

I 2007 startede et generationsskifte. Den daglige ledelse blev overdraget til Thomas Kragh, så Willy Kragh i stedet kunne give sine fulde opmærksomhed på betjening af eksisterende kunder.