Personprofiler

 • Thomas Kragh

  Statsautoriseret revisor

  Kernekompetencer indenfor revision, regnskab og skat. Spidskompetencer indenfor virksomhedsrådgivning, omstrukturering, generationsskifte og køb/salg af virksomheder. Igennem en lang periode arbejdede Thomas Kragh primært med revision, regnskab og rådgivning af børsnoterede og internationalt orienterede virksomheder, men fokus er nu primært på hovedaktionærselskaber og ejerledede virksomheder.

 • Jan Wilhelmsen

  Statsautoriseret revisor

  Kernekompetencer inden for revision, regnskab, skat og rådgivning. Spidskompetencer inden for virksomhedsrådgivning, omstrukturering og generationsskifte. Speciale inden for revision og regnskab for gymnasier/handelsskoler samt fonde/foreninger.

 • Peter Olsen

  Registreret revisor

  Kernekompetencer indenfor revision, regnskab og skat. Spidskompetencer indenfor revision, regnskab og rådgivning af fjernvarmeselskaber. Peter Olsen har stor fokus på fullservice af selvstændigt erhvervsdrivende og hovedaktionærselskaber.

 • Tanja Rasmussen

  Revisorassistent

  Kernekompetencer indenfor revision, regnskab, skat og erhvervsservice. Spidskompetencer indenfor erhvervsservice og lønadministration. Tanja udfører erhvervsservice for en bred vifte af virksomheder og på vores eget økonomisystem.

 • Bent Clausen

  Revisorassistent

  Kernekompetencer indenfor revision, regnskab, skat og erhvervsservice. Bent Clausens spidskompetencer er fokuseret på regnskab, revision og økonomistyring.

 • Pia Kragh

  Administration og IT

  Kernekompetencer indenfor kundekontakt, administration og IT funktion

 • Kasper Christensen

  Studentermedhjælper

  Revisor trainee, Kernekompetencer indenfor revision, regnskab, skat og erhvervsservice. Spidskompetencer er fokuseret på regnskab, revision og økonomistyring